19. 11. 08
posted by: Administrator
Hits: 299

Snel, sneller, snelst!
De inkt van de handtekening is nog maar net opgedroogd, of de livegang van Neo ZIS|EPD bij Vrouwenkliniek Zuidoost is al een feit!

Read More: Snel, sneller, snelst!
18. 05. 16
posted by: Administrator
Hits: 4492

Adres: Nijverheidstraat 6, 2222 AV Katwijk Zh, Nederland

EmailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 071-5420587

 

 

Route naar Nijverheidstraat 6 te Katwijk

 

Per auto:

Vanaf A4, neem afslag 7, Zoeterwoude-dorp/Leiden/Katwijk N206. Volg hierna de borden N206 richting Katwijk en daarna de beschrijving hieronder.

Vanaf A44, afslag Transferium / Leiden / Katwijk N206

Volg N206 richting Katwijk  / Noordwijk

Neem afslag Rijnsburg/ 's Gravendijck

Ga aan het einde van de afslag rechtsaf de Lageweg op, volg deze weg met de bocht mee en neem de eerste straat rechts, de Mandenmakerstraat.

Het pand ligt aan uw linkerhand.

U vindt onze kantoren op de eerste verdieping.

 

Per openbaar vervoer:

Station Leiden NS en vervolgens met bus 20 of 21 richting Noordwijk ZH,  halte Heenweg, Rijnsburg. De bussen vertrekken vanaf bushalte CS Noordzijde/LUMC. De reistijd per bus bedraagt ongeveer 20 minuten. Na uitstappen vindt u aan de linkerkant ons kantoor op de eerste verdieping.

Overstappen - Foutloos, soepel en zeer snel geregeld!

U bent overtuigd van de voordelen van Neo ZIS|EPD voor uw zorginstelling, maar u ziet op tegen de lastige klus van het overzetten van de gegevens in het nieuwe systeem. Geen probleem, want ook dat nemen wij u uit handen. Wij zorgen ervoor dat de bestaande gegevens uit het 'oude' systeem worden overgezet naar Neo ZIS|EPD. Zo hoeft u geen data als contactgegevens, patiëntgegevens, medische gegevens, financiële gegevens en verzekeringsgegevens opnieuw in te voeren.

Een zorginstelling heeft te maken met zeer gevoelige informatie waar voorzichtig mee omgegaan moet worden. De 'dataconversie' moet foutloos en secuur worden uitgevoerd. MI Consultancy is hierbij een betrouwbare partner en heeft in de afgelopen 20 jaar vele conversies uitgevoerd voor vrijwel alle soorten zorginstellingen. Wij hebben hier de nodige kennis en ervaring opgebouwd voor een succesvolle conversie.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hanteren wij een minimale downtime. Het werk hoeft nauwelijks onderbroken te worden. Zo converteren wij desgewenst ook in 's avonds of in het weekend. Voorbeeld: op vrijdag wordt het oude programma afgesloten en op maandag wordt er verder gewerkt in Neo ZIS|EPD. Natuurlijk biedt MI Consultancy dan uitgebreide ondersteuning.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Wij vertellen u hier graag over. Neem daarvoor contact met ons op. 

 

18. 05. 16
posted by: Administrator
Hits: 13087

Adres: Nijverheidstraat 6, 2222 AV Katwijk Zh, Nederland

EmailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 071-5420587

Overige gegevens:

Statutaire zetel Medned Information Consultancy BV: Leiden

Kamer van Koophandel: 28056938

Facebook Twitter

17. 04. 24
posted by: Lianne van Delft
Hits: 3753

MI Consultancy verzorgt verschillende cursussen. Doel van deze cursussen is voornamelijk de gebruikers te leren werken met Neo ZIS|EPD en alle mogelijkheden die het systeem met zich meebrengt. Niet alle ZBC’s kiezen ervoor om gebruik te maken van (alle) cursussen. Sommige ZBC’s willen onderdelen gedeeltelijk zelf doen, waar anderen dit juist liever uitbesteden aan MI Consultancy. Wij vinden het belangrijk dat een ZBC zich gemakkelijk voelt bij het EPD en de leverancier. Daarom hebben wij zowel het systeem als onze diensten zo flexibel mogelijk gemaakt. Naast cursussen over Neo ZIS|EPD bieden wij cursussen aan over onderwerpen die bij onze klanten spelen, zoals over de DOT/DBC-systematiek. 

Wij bieden onder andere de volgende cursussen aan:

  • Gebruikerscursus

Deze cursus richt zich op het aanleren van vaardigheden die nodig zijn om gebruik te maken van de standaardmodules in Neo ZIS|EPD. In de cursus wordt ingegaan op het patiëntdossier, de zorgplanning en de financiële administratie. De gebruikerscursus is bedoeld voor de eindgebruikers van Neo ZIS|EPD zoals artsen, het secretariaat, poliassistenten, paramedici en verpleegkundigen.

  • Dossierinrichting

Hoewel wij het de dossier met liefde voor u inrichten en u ontzien van veel werk, is dit niet altijd wenselijk voor een zorginstelling. Daarom bieden wij een cursus waarin wij u leren hoe u zelf dossier kunt bouwen, brieftemplates kunt maken en de zorgplanning kunt definiëren. Door deze vaardigheden te leren heeft u zelf de touwtjes in handen en kunt u veel kosten besparen door zelf wijzigingen in het dossier te doen. Neo ZIS|EPD is zo opgebouwd dat u het systeem heel eenvoudig en flexibel aan uw wensen kunt aanpassen, zonder programmeren!

  • Functioneel Beheer

Tijdens de beheercursus ligt de focus op het bouwen en inrichten van het dossier. Hier leert u hoe de 'achterkant' van het dossier eruit ziet. Ook leert u labels maken, formulieren aanmaken, systeeminstellingen behandelen, etc.