Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Snel, sneller, snelst!
De inkt van de handtekening is nog maar net opgedroogd, of de livegang van Neo ZIS|EPD bij Vrouwenkliniek Zuidoost is al een feit!

Lees meer!

De Vrouwenkliniek Zuidoost is een polikliniek Gynaecologie in het hart van de Bijlmermeer. Opgericht in 2008 met het doel om voor alle vrouwen maximaal toegankelijke zorg te bieden. Zonder wachttijden. Zonder ziekenhuissfeer. Met veel tijd en aandacht voor de patiënten.
In de gesprekken met de consultants Eline Mesker en Stephan van Rhijn valt vooral op hoeveel passie het team van de Vrouwenkliniek uitstraalt. Binnen deze kliniek wordt de patiënt echt verwelkomd.

Lees meer ...

Stichting OogZorg Praktijken Nederland kiest voor Neo ZIS|EPD vanwege de totaaloplossing die Neo ZIS|EPD biedt. Het systeem ondersteunt en groeit mee met het gehele proces van de Stichting OogZorg Praktijken Nederland. Zo is het mogelijk om in één geïntegreerd systeem alle zorg rondom de patiënt vast te leggen; van afspraken, diagnoses, redenen van komst, uitslagen, decursus tot en met de facturatie.

Lees meer ...

Ben jij een Junior Tester, die graag zo snel mogelijk begint aan een nieuw avontuur? Dat komt goed uit, want wij hebben een leuke vacature, waarin je de kneepjes van het vak kan leren bij een ervaren testteam, terwijl je ondertussen ook jouw opgedane kennis kan toepassen! Ook als je nog studeert ben je welkom, te gek toch?

Ja! Dat ben ik! Lees meer ...

Ben jij onze nieuwe Marketing en Sales Consultant (fulltime of parttime), die graag wil scoren? Die een kick krijgt als het lukt om een nieuwe klant binnen te halen? En voel jij je thuis in de wereld achter SEA, Google Analytics en social media advertising?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe consultant met marketing en sales skills, die zich niet druk maakt over (eventueel) gebrek aan ervaring in de ICT, of met zorginformatiesystemen. Want je leert snel, met plezier. En onze software (Neo ZIS|EPD) is hartstikke gebruiksvriendelijk, ook voor jou, dus dat komt helemaal goed.

Ja! Dat ben ik!